luni, 5 octombrie 2009

The End of an ERA


O prietena foarte draga a plecat la facultate in UK. E la 2 ore minus departare de casa, ceea ce pentru noi cei lasati in urma poate nu pare asa mult. Sau ma rog, aici ii exclud parintii. Insa ei, care e printre straini cred ca ii pare enorm. Din fericire, gratie vietii studentesti de acolo, si ideologiei emigrantilor de acolo, deja are 2-3 prietene cu care se intelege foarte bine. Imi e dor sa vorbesc despre filme cu ea, sa citez replici din film si sa fiu inteles despre ce anume vorbesc, imi e dor sa ma uit la film cu ea, imi e dor de multe activitati pe care le faceam impreuna.
O sa-mi lipseasca enorm, mai ales ca nu a plecat pentru 2-3 luni, e plecata pentru cel putin 5 ani si momentan nu stiu peste cati ani va putea sa se intoarca(contrar opiniei pe care unii si-au facut-o deja, nu s-a dus pe banii matusii nu-stiu care, s-a dus cu bursa si imprumut de la o banca din UK). Imi este ciuda ca nu am nici o poza de-a ei pe stick sa o pun, dar remediez maine situatia.


Later Edit: Mi-a mai dat azi niste poze, si o pun pe asta, pana gasesc maine altceva....


Laterd Edit 2:


Aceasta e minunata faptura de care vorbeam.







Dorothy,with her red slippers, on the yellow brick road.
Ma rog,nu e chiar yellow brick road, dar o vor astepta multe aventuri, asta e clar.












3 comentarii:

Mihai spunea...

Am vorbit ieri cu ea. Putin. Nu eram eu prea important pentru ea, nici macar nu am continuat ca citesc ce am de la ea. Gandeste-te ca va incepe o alta era :) Poate va veni in vacanta urmatoare in tara sau poate mergem noi la ea.

Cristian spunea...

He he! As vrea eu sa ajung pe acolo. Ar fi un vis devenit realitate si problema e ca nu stiu daca m-as mai intoarce. Sau poate as face-o ca sa fac bani sa ma duc iar, si toata viata sa traiesc pentru asta...

Tivadar Emanuel spunea...

Bravo ei! Bine ca a plecat! aici nu prea poti face nu stiu ce mare lucru - ma refer in tara noastra ...sau de faci iti tre' pile ...