joi, 24 noiembrie 2011

News of late                     Marti a fost o zi care aproape m-a facut sa devin superstitios. In drum spre scoala,abia plecand din oras, am facut accident cu masina de Roscani. Portiunea de sosea de la Galati la Vanatori era acoperita cu polei sau gheata(totul era nins inca de deunazi-si ningea si atunci) si o Dacie papuc(cu camera frigorifica in spate) aluneca pe gheata de zici ca dansa,nu alta. Soferul nostru a avut de ales intre a intra in sant(si a ne rasturna sau ateriza in copac) si a-l lovi in plin pe nenea cu Dacia. A ales ultima varianta(nu avea viteza mare) si ne-am tamponat. La nici 5 min ala cu Dacia a plecat(masina a fost lovita lateral sau din spate caci botul-ce am vazut eu-era ok),fiindca nu avea cauciucuri de iarna-din moment ce patina. Ford transit sau VW,ce masina o fi fost a noastra, avea botul facut varza, mototolit ca o coala de hartie in pumn. Abia cand am vazut in ce stare se afla masina am realizat ce s-ar fi putut intampla. Needless to say, toata ziua am fost intors pe dos. Bine ca s-a dus si ramane doar o amintire. Desi mai stau cu frica cat de cat...Pentru happy thoughts, va las cu vocea incredibila a lui Adam Levine(m-am re-indragostit de el si M5):
5 comentarii:

Mihai spunea...

Si eu sunt sofer, cand vad ca unul are probleme in fata mea nu ma bag un spatele lui. Marea majopritate a soferilor de maxi-taxi din Galati se cred semi-zei si se comporta ca atare. N-am vazut unul care sa mearga decent in conditii meteo rele.

Cristian spunea...

Dacia papuc venea din contrasens. Soferul nostru mergea regulamentar. Ala cu dacia era problema, ca nu avea anvelope de iarna!

masajerotic Pitesti spunea...

deci, pana la urma, e buna si legea data in legatura cu cauciucurile, de ceva...

Cristian spunea...

Legea e foarte buna, mai ales ca se stia de ceva timp ca se va da(deci lumea putea sa-si ia din timp).

Partea naspa e cu explozia preturilor pneurilor, ceea ce e tipic romanesc si deloc necinstit!

Cristian spunea...

A, si daca ne cunoastem si offline(nu ca online te-as sti) anunta-ma... :))