vineri, 23 octombrie 2009

New place, new friends,


De vreo saptamana si un pic tot sunt in cautari de gazda noua. Unde stau nu mi se poate asigura caldura si astfel trebuie sa-mi caut sa ma mut. O colega mi-a zis de mai de mult ca are apartamentul surorii ei ei liber, insa in renovare si nu sunt conditii. am tot cautat prin alte parti, insa nu era nimic la orizont. Am mai dat peste doua posibilitati, insa auzind ca tot nu gasesc unde sa ma duc, a zis colega ca totusi ma ia in apartamentul ala, ca este apa, lumina si toate cele. Doar ca nu arata apartamentul de nota 10. Camera unde voi sta eu insa arata foarte bine, e singura camera facuta. La horoscop, azi zicea Neti ca imi fac noi prieteni, prin natura noii slujbe. Si ma gandeam ca se potriveste ca o manusa cu sitatia mea, ca urma sa ma imbrac si sa plec spre ea. Acum, sa aflu daca sora ei este de acord, si sper sa fie.In cazul in care totul e ok, duminica ma si mut, si asa stau weekendul asta aici si ma voi plictisi de moarte duminica. Chestia e ca nu voi avea TV cum am aici. Zic papa la Boomerang!:( Si la House si la Grey si la toti. Sper in schimb sa-mi pun internet cu contract pe un an, dar ramane sa vad cum e netul de bun. Bine, ca acum decat deloc, mai bine si cum o fi. Numai sa nu fie prost si scump.

Acum o saptamana, am auzit o copila ca a venit la cancelarie,era clasa a 4a. Si astia mici, tot timpul pe la cancelarie ca colegu ia luat pixu, ca nush ce a facut nush care, sau batut etc...
Si fetita era foarte suparata ca Xulescu a facut-o capra de doua ori! Nu prea stiu eu cum vine asta, nu am intrebat-o ca nu am vrut sa o supar si mai tare, insa daca stiti voi cum e treaba cu capra de 2 ori, poate imi explicati si mie ca nu pot pricepe defel.

Maine ma duc de dimineata in excursie. La Slanic Moldova mergem, o zi. O sa fie frumos,mi-e ciuda insa ca preferam sa fie saptamana viitoare ca azi e ziua unui prieten si as fi vrut sa fiu alaturi de el.

3 comentarii:

Slanic Moldova spunea...

Frumoasa statiune Slanic Moldova.

Denisa spunea...

Bine ca mai exista oameni carora sa le placa Dr. House si Grey's Anatomy.God bless Cristina Yang and Meredith ..and Derek 8->
(Sunt fata Mirelei,invatatoarea..)

Cristian spunea...

Buna Denisa, nice to meet you!

Pacat ca nu ai trecut pe la noi in ultima zi de scoala!