duminică, 20 iunie 2010

Vine vacanta




Nu speram sa mai vina odata si ziua asta. Mai am luni o zi de munca si apoi gata, vacanta. De abia astept sa ma relaxez si sa uit total de scoala si ce implica asta, cel putin pt o vreme. Nu pot uita insa de master, pentru ca l-am neglijat total. Am doua restante de pe sem 1, si cam tot ce e pe semestrul asta e restanta pentru ca nici un profesor nu ne-a mai pasuit pe astia, cei care muncim. Tot ei muta masterul de luni pana vineri, si tot ei se asteapta sa le vina puhoaiele la cursuri. De parca nu ar primi bani pt cursurile de master. Sunt foarte inversunati pe noi, de parca am mai fi stundenti de licenta. Fratilor, I'm supposed to have a job, am o varsta la care e normal asta, nu pot sa stau ca un trantor in casa la ai mei. De ce sunt persecutat pt chestia asta?

In fine, sunt asta de inversunat pe chestia asta incat chiar vroiam sa si renunt insa mi-am dat seama ca alta data nu mai prind master la buget si astfel sunt nevoit sa continui. In vacanta nu ma pot lauda ca ma asteapta cele plimbari si aventuri, pentru ca nu voi avea bani de asa ceva. Va fi prin iulie o excursie de 3-4 zile prin Maramures, si mi-ar place sa  merg, insa cred ca va sari pretul de 6 milioane si e prea mult pt mine. Unde mai pui ca daca o sa am si 25% mai putin la salariu, si cine stie ce masuri de austeritate iau astia. O sa fie un inceput de vara interesant, cel putin din pricina asta nu ma voi plictisi prea mult.

PS: Pana la urma chiar nu are nimeni habar cat a costat de copil anul asta un banchet ?

duminică, 6 iunie 2010

Inca un pic si gata

Inca un pic si gata anul scolar, primul meu an in invatamant. Saptamana asta a fost si banchetul,pe care l-am organizat cu ajutorul colegei diriginta la clasa paralela. Multe le-am facut de unul singur, insa am fost ajutat in punctele critice, asadar nu am nimic de reprosat. Chiar de multumit, ca de unu singur nu m-as fi descurcat. Am tinut speech la microfon, what a joke that was, mi-am dat "botezul" anul asta, vorba domnului director. Se pare ca petrecerea a iesit bine, si colegii si elevii au fost multumiti, singura obiectie a directorului fiind ca nu l-am inclus in negocierile cu localul pentru ca asa poate am fi iesit mai ieftin. Copii au platit 130 lei, ei fiind 18(jumate din elevii de a 8a) si profii vreo 22-23.  Vi se pare scump? Noi am cautat cele mai mici preturi la sucuri(cola si fanta) si prajituri, vin spumos si alune, etc. Prin oras cat costa un banchet pe elev? Dupa efortul depus sper macar sa nu iasa mai stiu eu ce vorbe, ca la ceva bun nu ma pot astepta...