marți, 18 ianuarie 2011

oda plangerii

Imi e dor de vacanta. A fost de vis Craciunul, si Revelionul, si ziua mea. Imi e dor de acasa, cu toate probleme de acolo cu tot. Imi e dor de prieteni, si de Irina, care a plecat inapoi in UK. Si o vedem teoretic peste 1,5 ani, desi posibil de Craciun, desi posibil in august. De regula ajungi sa privesti in urma cu regret si cu amaraciune cand esti undeva jos. Ei bine, sunt cu moralul la pamant. Se aduna multe griji deodata si nu am ce face in privinta lor. Nu am cum sa rezolv toate problemele ce se ivesc, si daca povestesc cuiva aud ca ma plang aiurea, ca sunt nimicuri. Si de fapt numai nimicuri nu sunt. Raman fara lemne, si se resimte asta prin faptul ca trebuie sa mai inchid robinetul la caldura. Si apoi, am racit. Raceala de aia naspa, care te ia pe nepregatite, pe nesimtite si se dovedeste a fi ceva naspa. Deja simt ca fornaie ceva in plamani de fiecare data cand expir sau inspir mai prelung. Ceea ce mi se intampla de fiecare data in ultimii ani, si nici cu antibiotice de 100 lei nu am reusit sa scap. Am scapat de gripa, dar se pare ca undeva sensibilitatea tot a ramas. Culmea e ca am racit cand am facut focul si era cald in casa. Acasa nu raceam asa. Sunt satul de satul asta pana deasupra capului. De unele persoane de aici, de locul asta rupt de lume, ramas uneori inghetat in timp. Sunt nemultumit de multe lucruri, si ca tot omul, cand nu sunt bine, resimt totul mai puternic.

2 comentarii:

Mihai spunea...

Nu esti singurul. Incearca sa-ti ocupi mintea cu ceva, nu o lasa sa o ia razna. De cele mai multe ori ma trezesc gandindu-ma la tot felul de lucruri mici numai ca sa nu ma ajunga gandurile rele. Cei care spun ca sunt nimicuri nu vad lucrurile din punctul tau de vedere. Totusi nu lasa aceste nimicuri sa-ti monopolizeze gandurile. Scrie mai mult pe blog. Noi nu ne-am mai vazut de mult timp. Pe Virgi sau pe Valentina de cand nu le-ai mai vazut? Diversifica putin activitatea ta :)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!