duminică, 1 mai 2011

1 mai muncitoresc


Inca o saptamana dusa, inca o luna scursa. Intrar-am azi in luna mai, mai e putin si gata scoala. Trece timpul ca nebunul. Azi am marcat momentul(1 mai adica, desi eu m-am prins ca e 1 mai undeva dupa vreo 2-3 ore dupa ce plecasem de acasa) cu o iesire la padure, la un gratar. Stranse fura cele necesare,desi nu in totalitatea lor, pentru ca nu mi-a trecut prin cap ca as avea nevoie de ceva atat de banal ca niste tacamuri, o farfurie, un pahar... Io sa am acolo de has si sa am paletele de badmington, castile si aparatu foto la mine, ca restu ce mai conteaza?
Ieri am iesit la un mic(ma rog, de fapt fura 3 si doua brune de la Silva) si m-am pregatit pentru pregatirea ce o incep marti(inainte de dezmat m-am pregatit). Am zis sa lucrez un pic in plus cu elevii de a 8a care vor sa dea mai departe la filologie, pentru ca ar fi nevoie. Asta se va intampla in scoala si free of charge, ca I'm that kind of guy. Aici unii copii sunt dezadvantajati pentru faptul ca pentru 20, trebuie sa cobor stacheta la predare, si acel 1 sau 2 care ar putea mult mai mult, nu sunt destul de mult provocati. Si am zis sa trec in revista timpurile principale si alte chestiuni de gramatica in revista, si apoi facem conversatie, daca mai e timp. Sa-si dea drumul la limbuta.

Daca azi am fost la padure, nu am nici un chef sa ma duc maine la scoala, mai ales ca trebuie sa ma trezesc la 6 dimineata!:(  A fost frumos la padure, am prins vreme frumoasa, desi mi-ar fi placut mai multa umbra. Mult mai multa umbra. Erau salcami si abia putin inverziti, incat tot soarele trecea prin ei. M-am bronzat pe gambe ca niciodata, dar asta e! Small price to pay. Ne-am distrat, am jucat badmington, ei au mai jucat si table si scrabble(mie nu-mi plac cele 2), am jucat si mim. La mim ne-am distrat tare. Marti in a treia zi de Paste eu am dat de mimat Mad Max. Prietenul meu a explicat echipei sale si iubitei lui. Nimic. A mimat tot ce se putea mima ca sa priceapa ca era vorba de Mad Max(no easy task however!) si degeaba. Intr-un final, dupa ce a mimat si pe Iisus pe cruce ca sa-si dea lumea seama ca vorbeam de Mel Gibson(Patimile lui Iisus, daca inca nu ai facut legatura) s-au prins. Adica o prietena s-a prins. Azi, ghidusul de Bogdan imi da mie sa mimez,ghici ce? Mad Max. Cu stipularea sa fac diferit ca el! Am incercat eu sa mimez ceva mai diferit, nu se prindea nimeni. Iubita lui, Georgiana... nimic! Desi chiar azi le povestisem celor cu care am fost de faza de marti!! Pana la urma incep sa mimez exact ce mima si Bogdan, tot degeaba!:)) Bine, intr-un final, Georgiana s-a prins: "Ce ma, e iar MAD MAX?" Momentul a fost ca-n reclamele Visa: PRICELESS!!!















Promit ca piesa asta suna bine, da-i o sansa si ascult-o!




2 comentarii:

Vera T spunea...

Buna!

Asa cald a fost acolo?

Noi ieri am inghetat. Erau 12 grade si erau nori. 12 grade fara nori....zici ca era iarna. Si azi la fel de frig.

Mi-a zis un amic care a trecut prin tecuci ca ieri erau 33 de grade pe la pranz.

Cristian spunea...

Da, a fost destul de cald.Nu chiar 30, dar 25 au fost, cel putin. De azi s-a racit si la noi.