miercuri, 27 aprilie 2011

Royal expectations

Gata si cu vacanta,gata cu trenul din Franta. Ma simt parca cel mai obosit azi(bine, m-am si culcat tarziu si sculat devreme) de parca mai era nevoie de o saptamana de vacanta. Mi-e dor de copiii mei, de activitatea de la clasa, insa nu mi-e dor deloc de naveta si apartamentul minune din Ghidigeni City.

A trecut si Pastele, desi nu s-a comparat deloc cu cel de anul trecut. Nici cat negru sub unghie! Iar diferenta au fost banii si o persoana ce azi e departe.

Finala de la Romanii au talent se pare ca a fost foarte controversata.Multi spun ca Adrian Tutu nu avea ce sa caute in finala macar, apoi sa castige. Nu mi se pare chiar asa. Nu cred ca merita premiul cel mare,totusi. Favoritul clar era Iustin, si el chiar trebuia sa cstige. Ne putea reprezenta mai departe in lume cu mandrie. Romanul insa a votat cu inima(a votat cazul social) si nu cu mintea. Ca cica tot suntem latini, cu corazon! Acum, am auzit de la unii ca s-a insistat mult pe cazul lui Tutu,eu asta nu stiu ca nu m-am uitat. Stiu doar atat. Cand ma vor vedea elevele, or sa-mi spuna ce fericite sunt ele ca a castigat Tutu. Pentru ca voturile alea nu le-a pus PRO Tv din burta! Au fost romani care a votat. Azi am citit ca diferenta intre el si Iustin Narcis a fost de 4%.

Mi-e o ciuda ca vineri muncesc! E nunta regala si nu voi putea vedea ceremonia. Eu sunt un suporter al monarhiei(stiu ca nu am mai spus asta pana acum), daca s-ar putea sa avem iar Regatul Romaniei, as fi foarte fericit; dar nu numai de asta ci si pentru ca nunta e in my favourite country in the whole world, UK.

Sper sa gasesc pe torrente o filmare completa... :P

Un comentariu:

Anne spunea...

Ma bucur ca va era dor de noi:D .Acum ca ne-ati vazut , banuiesc ca va pare rau ca ati scris asta , dar nevermind;). I didn't knew that UK is ur favourite country...well (I think) it's mine too:D.