luni, 11 aprilie 2011

Dubstep sound

As promised, a doua postare pe ziua de azi. A fost o zi lunga, cum sunt toate duminicile inainte de a pleca la Ghidigeni. Doar ca azi a fost luni,stiu. Numai ca azi am tras chiulul ca sa zic asa de la munca pentru ca am fost sami depun dosarul de transfer. Am plecat cu un gust amar(putin spus) cand am realizat ca la cat de putine posturi sunt, sunt si mai putine sanse sa ma transfer mai aproape de casa. Doar ca in final, raman iar cu speranta. Asta o voi purta pana in mai cand voi afla ce si cum. Pana atunci sper ca universul isi va face magia si o sa fie un loc si pentru mine,and everything will fall into place. Abia astept sa vina vacanta, chiar de e doar o saptamana!


V-am promis dubstep si asta va voi da. Nu m-am interesat deloc despre fundalul teoretic al acestui subcurent muzical, dar va pot lamuri ca este vorba de un bass mai special.Parca e muzica facuta de Transformers. Unul mai intens mi se pare, puternic electric si cu o rezonanta mare. Asta e de fapt cuvantul de baza la dubstep, rezonanta! Mie mi se pare un sound super, insa nu la orice melodie se potriveste si nu oricum. Am auzit multe melodii care pur si simplu nu sunau deloc bine in varianta dubstep. Aici o sa va arat cateva exemple de "asa da",cum era de altfel de asteptat.


asta e cel mai bun exemplu de dubstep care imi place, restul sunt mult mai cuminti,promit. unele posibil nici sa nu fie dub step, ca still alive.

Remixul de la blue foundation este unul care suna foarte bine, si e si destul de cuminte fata de primul videoclip.
2 comentarii:

Scarlett spunea...

Imi place a treia melodie, "Still Alive".

Tzutzu(Gudănița) spunea...

Sierra Leone ruleees!!! =P~