luni, 4 aprilie 2011

In cumpana

Sambata s-au afisat posturile pentru pretransfer. Am fost atat de traznit incat nu va vine a crede. Majoritatea posturilor sunt in nordul judetului, ca si la titularizarea de acum 2 ani si putine mai jos de Tecuci. Si foarte multe posturi cu cateva ore de fapt.  Va trebui sa ma interesez cum e cu acelea in cazul in care sunt ocupate de titular. Colega de romana din satul alaturat se transfera si ea anul acesta. Tot din Galati e, si suntem amandoi in comuna Ghidigeni. Amuzant a fost ca e post vacant f bun si pentru mine si pt ea la Negrilesti. Care e comuna invecinata, la sud. Intr-adevar, este mai aproape de Galati decat Ghidgeniul! Oricum, sambata am fost destul de deprimat din cauza asta, dar cu ceva booze a trecut(impartita cu prietenii, desigur). Azi am intrat in modulul obisnuit de functionare: resemnarea. Melodia asta m-a calmat sambata. Si mai jos harta cu posturile


Melodia e Kosheen - Under fire. Daca mie mi s-a parut ca au disparut din muzica, Kosheen au fost foarte activi si au o muzica superba de nu-ti vine a crede. Doar ca la noi, fraierii de Romania, nu se difuzeaza.

Filmul e The Banquet si pare o super-actiune! Cica e mai greu cu subtitrarile in engleza totusi. O sa aleg calea mai usoara atunci, ma apuc de invatat chineza!:))









Aici sunt puse posturile, cu cifre! Harta e de pe net.

Niciun comentariu: