duminică, 18 septembrie 2011

Bricked phone!

Durere mare la mine in buzunar, de unde lipseste cu desavarsire telefonul mobil. Am vrut sa-i fac un back-up,am folosit ROM Manager,nestiind ca programul asta nu e bun pentru telefonul meu. Cand sa-si faca restart, nu a mai repornit. Dead, finished,muerto! Am incercat sa-i fac toate rahaturile posibile pentru a-l reporni, urmat tot felul de sfaturi de pe net, cu tot felul de fisiere si programe(care toate dau cate o eroare, nu stiu cum altora le functioneaza!). Asadar, ramane luni sa ma duc cu el la service.

I miss my phone!


16 comentarii:

Bogdan E spunea...

puteam sa jur ca vei scrie :))

Cristian spunea...

e un fel de cry for help, na..

si normal ca am scris, e big event in my life. ma rog, nu BIG big, but still

Tzutzu spunea...

EPIC FAIL!!! =)))))))

Cristian spunea...

pai nu, de ce sa fie fail?

FAIL e atunci cand ceva ar trebui sa fie funny si nu e. Aici nu se vrea a fi nimic funny!!! Si nici nu e!!!:((

Bogdan E spunea...

ba cum sa nu fie? doar ca esti tu prea subiectiv

Tzutzu spunea...

Da, sunteti prea subiectiv ;;)
Da' tot e EPIC FAIL =)))))

Cristian spunea...

Don't you dare ganging up on me!

Tivadar Emanuel spunea...

da ce i-ai facut ?

Cristian spunea...

Exact ce am zis mai sus. Am vrut sa-i fac back-up si s-a dus.

Anonim spunea...

Stiu cum e. Si al meu e la reparat de aproape o saptamana.:))

Mihai spunea...

Uite asa aflu ca ai Android. Se vede ca nu ti-am mai citit blogul de ceva timp. Intre timp ti-a venit si telefonul din service. L-ai cumparat la abonament? E ok, insa eu am nevoie de mai mult :D

Cristian spunea...

L-am luat cu prelungire de contract. Nu-mi permiteam un Galaxy S sau un htc, si asta e foarte bun in fond. Imi pare rau ca se mai blocheaza (din ce in ce mai rar totusi), dar il iau incet si gata...

Mihai spunea...

Nu are putere mare, procesor mai slabut. Incearca sa instalezi un fel de task manager si sa mai inchizi din aplicatii. Android 2.3 Gingerbread face managementul aplicatiilor mult mai usor, nu ai nevoie de task manager. Ai grija ca am spus task manager, nu task killer. Iti recomand ES File Manager cu ES Task Manager. Au o intreaga suita de aplicatii :)

Cristian spunea...

ES file manager am, dar rar il folosesc. si task manager nu e nevoie ca eu inchid aproape orice aplicatie(daca si ce folosesc). El se bloca(si se blocheaza) cand mai intru pe market si pun vreo 10 app dintr-un foc si deschid multe multe. altfel, un radio ici si cand, o opera(la care dau exit mereu) si un winamp e tot ce folosesc zilnic pe el. nu stau mereu conectat ca nu vreau cost supl. e f bun pentru ce-mi trebuie mie. desigur, o chestie mai desteapta imi aducea joculete si apps mai interesante, dar pt atata ma pot lipsi. Calendarul lasa de dorit la samsung(sau poate e standard android, nu stiu...). Si nu-mi spune sa pun alt calendar pentru ca la baza tot cel de pe android il folosesc si nu au functii in plus.

Cristian spunea...

Iar eu am Froyo,nu 2.3 Si tocmai Gingerbread vroiam sa pun si s-a intamplat pocinogul din postarea asta. Asa ca ma multumesc cu Froyo, mai ales ca orange nu scot firmware curand pe baza 2.3 pt al meu telefon.

Mihai spunea...

Incearca ES Task Manager. Ai fi surprins sa vezi cate aplicatii raman deschise in fundal, chiar daca tu le-ai inchis, unele nici nu au optiunea "Exit/Quit". Pe Froyo e nevoie si mai mare de un astfel de program. Eu il folosesc pentru ca bateria tine mai mult daca sunt mai putine aplicatii deschise.