sâmbătă, 8 august 2009

Ubi Sunt



Acum o saptamana-doua, tot in zi de weekend, trezindu-ma, am vrut sa ma uit la desene animate. Ma cuprinse o pofta de Droopy D(ca stiam ca il dadeau dimineata la Cartoon N), sau de looney tunes,tom & jerry, sau Dexter. Dau frumos pe butonul de on/off, caut eu cartoon network. Era o balareala de desen animat, pe care nici nu stiul cum il cheama, evident.Dau eu pe minimax, si pe celalalt,sperand ca totusi s-o gasi ceva.
Evident nu am avut noroc, am inchis TVul si am venit incoace.

Azi dimineata am avut aceeasi pornire. "Tare as vrea sa mai vad un desen animat!" Mi-am adus aminte de esecul trecut si am zis ca "Las', mai uit la un film de animatie!" Dar nu e aceeasi chestie! Nu se compara chiar deloc! Imi pare rau pentru copii de azi, ca nu au ce vedea la televizor. Adica, au ce vedea, dar fata de desenele cu care am crescut noi,astea sunt niste porcarii!
Mi-e dor de desenele copilariei mele!

Un comentariu:

Scarlett spunea...

Si eu la fel cred. Niste porcarii de desene din zilele de azi. Si sunt si violente. Ar trebui sa faca un maraton cu alea vechi. De fapt, daca am prinde si noi Cartoon Network din UK sau USA le-am putea vedea, ca acolo inca se difuzeaza, sau macar Boomerang. Asta e.