duminică, 6 septembrie 2009

Iar la datorie...



Maine(a.k.a. Monday morning)iar trebuie sa ma trezesc la 6 fara 10, sau poate chiar ceva mai devreme,sa nu mai plec in intarziere de acasa. Iau frumos maxi spre cimitirul Catusa, si iau de acolo maxi de Tecuci. Ajung acolo sper la 8 si 5, sau in jur de(vineri am ajuns la mustata) ca la 8:15 am masina spre Ghidigeni. Ma intalnesc iar cu colega de romana mai mult ca sigur. In jur de 9 ajung la scoala(ma lasa masina chiar in fata, ce bine!). Joia trecuta luam masina de 1045 spre Ghidigeni, si ajungeam la 11 si ceva acolo. Plecam inapoi spre Tecuci cu masina de 13:30 si intram in GL la ora 4pm. Asa, maine ma ajung in GL in jur de 14:30.
Maine trebuie sa ma duc asa devreme pentru ca se va decide cine ia ce clasa ca diriginte. Bine, din clasele fara diriginti. Si de asta trebuie sa fiu mai devreme la scoala, nu pot ajunge acolo la 11 si, avand in vedere ca pe la 12 incepe lumea sa plece...
Se pare ca eu voi primi o clasa de-a 8a. Partea nasoala e(inafara de faptul ca sunt maricei si ca sunt mai greu de stapanit - sau poate mai usor ca sunt mai mari si inteleg mai repede;asta ramane de vazut) ca fiind a 8a, am mai multa hartogaraie de facut, in legatura cu tezele nationale sau cum se numesc si admiterea la liceu. Caci hartoage oricum o sa am de facut la greu ca prof, si inca odata ca diriginte(la orice clasa, apoi la a8a/12a!
O sa fie interesant, o sa tip de disperare cred peste o luna-doua, o sa vedem atunci. Ce cazare mi-au dat cei de la primarie nu imi convine caci nu prea sunt conditii. Maine aflu daca s-a terminat cu varuitul, insa asta e cea mai mica problema! Marea problema e ca nu am apa curenta acolo(cica ar fi pe aproape o cismea-dar chiar si asa, stau sa car apa dimineata,si mai mereu??? ) si inafara de asta, nu am aragaz(sau plita la soba) si nici frigider. Ori eu nu o sa dau bani pe asa ceva sa iau nici la mana a doua,nu imi convine. In maxim 2 luni(daca sa rezist si atat) sper sa reusesc sa gasesc gazda si sa nu ma mai chinui cu toate astea. A, si nu v-am zis de problema lemnelor. Cum dracu car eu lemnele acolo? Bun, aflu de unde se cumpara, oi lua un m3 de lemne(ca nu cred ca se poate mai putin) dar cum le car? Si mai trebuie sa le mai si tai... Am inteles ca cica tot Primaria ar trebui sa imi asigure lemnele, insa ma cam indoiesc ca vor face asta, desi au o multime de lemne in curtea Primariei vechi, unde stau eu.
Of, si maine de la 5:50... Si e 12 noaptea deja. Bine, sunt obosit, chiar nu mai reusesc sa stau pana mai tarziu, probabil programul asta m-a dat peste cap si nu mai fac fata sa stau pana la 1-2 noaptea(ma trezeam asa pe la 8jum-9). Ceea ce nu e rau, ca trebuie sa ma dezvat sa ma culc asa tarziu, si o sa ma dezvat eu cred(desi orele o sa le am de la 12 la 18). Dar mi-e ciuda ca la 00 incepe Anatomia lui Grey pe TVR1 de luni pana joi, si imi place serialul(de fapt, orice serial cu medici). Desi acolo nu o sa am la ce sa-l vad, la naiba!

Cica ar trebui totusi sa ma bag pe dormit, ca sa prind 5,5 ore de somn,nu?

Ok, noapte buna!

2 comentarii:

Scarlett spunea...

Îţi urez mult succes! Să ai parte de o clasă cuminte şi ascultătoare.

Mihai spunea...

Succes! Am crezut ca ai deja gazda, e cam mare chinul, sper sa te descurci cu hartogaraia, eu as cauta gazda acolo cat mai repede :| Asa scapi de multe probleme, de lemne si de apa curenta. Cred ca si la mine la tara se gasea locuinta mai buna... Spor la treaba si cat mai putine probleme.