miercuri, 2 septembrie 2009

INCEPUT

Maine e prima mea zi de munca. Am oarece emotii, am aflat ca voi fi diriginte,ceea ce inseamna ca pe 14 va trebui sa tin speech in fata clasei si a parintilor. Voi fi scurt ca si asa nu stiu ce sa zic, dar va dati seama ca multe femei de acolo pot avea copii de-o varsta cu mine pe langa plodu de-a 5a? Ca asa e la tara, faci copii pana poti sa-i faci si ai si plod de 18 ani si de 2 luni. O sa fie FOARTE interesant. Scoala e frumoasa, insa de! ca la tara, cu WCul afara(de ala ca la tara,evident) si camera unde voi sta la primarie nu a fost o dragoste la prima vedere. Probabil imi voi cauta gazda dupa 1-2 luni pentru ca nu am frigider, nu am plita la soba sau ragaz si nici macar apa curenta! Trebuie sa car apa cu galeata de la nush ce cismea. Bine macar ca nu am orele de la 7 dimineata! Si o sa vina iarna in curand, de unde iau lemne, si cum le car la mine? sunt multe probleme de rezolvat, o sa fie greu, sper sa fie si frumos ca sa se echilibreze balanta, sa se anuleze senzatiile!
Voi avea activitati extrascolare, ore dechise, si evident imi e frica de ele. In continuare am frica ca e posibil sa nu fiu un profesor bun, ca nu voi stii sa explic pe intelesul copiilor anumite lucruri.

In loc de inchiere va las cu acest clip amuzant!


3 comentarii:

A-30-something spunea...

Mult succes!!! Sper sa mearga totul bine si sa ai un an plin de intamplari frumoase si de elevi simpatici si silitori! Viata la tara poate fi frumoasa si intr-o zi o sa-ti aduci aminte cu drag de zilele in care predai in provincie :)

Anonim spunea...

pe bune? Super... sa vezi distractie cu plozii...sper sa ai nervii tari. Bafta multa! App. ce comuna?

Cristian spunea...

La Ghidigeni sunt, la vreo 25 km mai sus de Tecuci.