joi, 10 decembrie 2009

Some news

Maine trebuie sa fiu de dimineata la scoala. Eu incep orele la 12, insa maine are Ramona, colega de romana Cangurul si m-a rugat sa fiu supraveghetor. Am acceptat, evident, cu cea mai mare placere. Si eu tot ma chinui cu inscrierea la Cangur de ceva timp. Trebuie sa am cel putin 10 copii care sa participe, si am reusit sa strang abia 9 copii. Numai ca azi, cand ma decisesem sa dau copiilor banii inapoi(participarea costa 14 lei) a venit o eleva ca vrea si ea sa participe, deci am 10, si pot sa fac demersurile! Cam in ceasu 12, ca pana marti trebuie sa termin inscrierile, dar mai bine ma tarziu decat never, nu?

Am citit zilele trecute ca vom primi de tichete cadou pe 15 decembrie, si s-ar fi ajuns la o suma bunicica, care venea numai bine pentru cumparaturile de Craciun si/sau Revelion. Si daca tot am aflat ca se dau la toti, evident mi-am facut si eu planuri de revelion, sa plec undeva cu niste prieteni. Planurile facute azi dimineata. Ajung eu la scoala si acolo aflu ca de fapt la noi in comuna nu s-ar da. Dar de fapt nu se stie. Si totusi o colega stie sigur ca nu vom primi. Eu totusi sper, ca pana pe 15 mai e, si totusi inspectorul general a zis ca vom primi toti din judet. In fine, sunt oarecum optimist, insa abia astept sa ajung acasa sa bag fiecare banut in plicul lui(imi planific banii si-i pun in plicuri: facturi; mancare saptamana 1, 2,..,5; in plus) s sa vad cu ce raman la plicul de in plus. Ca sa stiu de cat imi intind plapuma vacanta asta. Ca in ianuarie e ziua mea, si tare as fi vrut sa fi iesit cu cativa prieteni. Insa imi e deja clar ca, din nou, nu va fi posibil.

Mai e si problema zilelor de concediu. Sper sa se poata lua concediu anticipat, ca as innebuni sa stau vacanta aici toata, si numai 5-6 zile acasa, de Craciun si Anul Nou. Nici nu stiu daca ar mai avea rost sa mai vin in Galati pentru atat... Nasol e ca as mai consuma si lemne de aiurea. Si as consuma si de 2-3 ori mai mult, ca as sta si ziua in casa, nu numai noaptea...

Eh, probleme monşer... sper sa se rezolve toate. Va las cu cateva poze de pe aici!









Aici erau cativa copii mici, de 1-4. Nu vreau sa pun poze cu elevii mei sau poze ale colegilor pentru ca nu stiu daca ar fi de acord.









Asta am pus-o pentru ca imi plac la nebunie culorile. Asta e privelistea din spatele scolii. In zare e padurea, iar in dreapta, mai incolo de copaci, e conacul Crisoveloni.













Si aici e holul de la parter al scolii. As vrea sa fac un panou aici pe Limba si Comunicare, adica Engleza, Romana, Franceza, insa trebuie sa am material, caci ceilalti profesori au materiale, eu trebuie sa strang pentru ca sunt nou in scoala...






5 comentarii:

Mihai spunea...

Sper sa primesti acele tichete, ca sa ai si tu o vacanta mai buna. Arata bine pe acolo :) Fa mai multe poze cu zonele din jurul scolii, sunt curios. Si eu fac la fel pozele, nu imi place sa pun pozele cu mine pe net, cu cat mai impersonale, cu atat mai bine :)

Anonim spunea...

...cred ca esti unul din putinii care-si bat capul daca "elevii" sau "colegii" ar fi de acord sa postezi imagini in care apar si ei, pe net!!...de unde ziceai ca esti!?...:-))

punkiiiiii spunea...

diri, ala e parterul..:))

punkiiiiii spunea...

etajul *=)). emotiile;;)

Cristian spunea...

Da, este etajul. ei, pe vremea aia inca nu deosebeam in poze:P. Eram la inceput in scoala. Acum am facut eu un panou in scoala, ceea ce nu m-as fi vazut facand in primul an.