miercuri, 26 mai 2010

Ce am mai facut in ultimul timp

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris efectiv ceva pe blog. Au aparut ceva noutati,unele mai bune, altele mai rele presupun, nu stiu which is which. Si nici macar daca sunt bune si rele. Acum 2 saptamani am sarbatorit si eu in sfarsit 1 mai, alaturi de prieteni dragi, m-am simtit ca in al 9lea cer, vreau sa se repete experienta si altele de genul cat mai des posibil! Am fost la padure, undeva in judetul Constanta, 3 zile, la o casuta. A fost superb, ne-am plimbat prin padure, sperand ca vom intalni broscute testoase, caprioare si mai ales, mufloni. Cum nu stii ce-i ala un muflon? Corcitura intre capra si oaie care traia si la noi pana in evul mediu si apoi a disparut, si care e acum importat din Australia pt a-l reintroduce in habitat. Adica unu de asta: VVV; sursa pozei: www.hunting-in-romania.com



Au fost trei zile de vis, in care, culmea, am inceput sa citesc o carte. Ma rog, o prima carte dintr-un sir de 6 sau 7 carti, nici nu mai stiu exact cate sunt. Cei care ma cunosc, stiu ca eu nu sunt mare fan al cititului, ca fac parte din generatia TVului, si ca foarte rar mi-a picat vreo carte in mana. Ei, a mai scazut putin entuziasmul, insa el exista in continuare, fiind vorba de seria Fundatiei a lui Asimov. Sunt inca la prima carte, nu ma dezic. Poze din weekendul respectiv gasiti la sfarsitul acestui post.

In weekendul ce tocmai a trecut mi-am cumparat role, pentru a iesi cu prietenii pe faleza la plimbare. De abia astept sa ajung acasa, sa ies si sambata dimineata. Si evident, abia astept vacanta, sa ies zi de zi. Eu dintotdeauna am zis ca e simplu sa mergi pe role, pentru ca pana acum nu am emrs niciodata pe role(doar pe patine cu rotile) insa am tot mers  pe patine de gheata. Se pare ca pe gheata e mai usor decat pe asflat, culmea! Mie mi-a fost destul de greu la inceput, dar apoi mi-am mai dat drumul la mers. Daca mai ies de 3-4 ori zic eu ca o sa merg fara probleme cu ele.

Inca o saptamana si vine banchetul claselor de a 8a, sper sa nu o dau in bara cu asta.  Mai ramane un ultim hop pana atunci, si anume cumparaturile, la care nu voi asista pentru ca se pare ca vor avea loc sambata. Nu prea imi convine faptul ca nu ma pot implica direct, si nu voi fi acolo la luarea de decizii, I'm a control freak that way, insa voi supravietui. Sper sa fie totul bine, si sa fie toata lumea multumita, inclusiv eu.



Va las sa va bucurati de doua melodii. Una o stiti prea bine, insa acum o ascultati intr-o varianta diferita, si suna super tare, si anume Paparazzi de la Lady Gaga, cantata de un pusti de a 7a cred. Si apoi Estopa cu  Rosario, o formatie si-o cantareata foarte apreciate in Spania, cu El Run Run. La final, va pun niste poze de la padure.










si aici pozele:




















11 comentarii:

Bogdan E spunea...

A doua poza ai pus-o pentru drum, pentru moaca mea din oglinda sau pentru ambele? Sau pentru alt element din poza care mie mi-a scapat?

Cristian spunea...

Pentru drum, evident. Ca oricum nu-si da seama nimeni cine e in poza, deci clar nu asta conta. Daca era sa pun poze cu persoane, aveam de unde sa pun, insa nu o fac ca sa nu mi se urce lumea in cap. Daca te deranjeaza poza, o dau jos.

Bogdan E spunea...

Poza infinutului... eu uitandu-ma la durm... si apare si semimoaca mea care sugereaza asta... :P

Vera T spunea...

:) Si tu role? M-ati innebunit.

Cristian spunea...

Se pare ca e o moda! Inceputa de bogdan, culmea, ca numai cu moda nu-l pot asocia, insa uite ca acum mi-a intrecut asteptarile.

Vera T spunea...

Sa cad pe spate. Bogdan :))

Bogdan E spunea...

Curentul lansat de mine e atat de puternic incat pana si persoane care aveau deja role si-au luat perechi noi. Iar curentul a culminat cu Georgiana, care si-a luat si ea (mai mult de gura mea decat din propria ei dorinta :P). Oricum, important e ca si-a luat :D

Vera T spunea...

De la ea stiam ca v-ati luat. Eu imi planuisem sa-mi iau sa merg cu ele la munca. Save the planet. Mai multi bani (nu pun benzina). Dar inca nu sunt convinsa :P Ce fac pe urma cu atatia bani?! :D

Bogdan E spunea...

:)) Sugereaza-i si sefei tale sa introduca un serviciu de curierat cu rolele daca tot ai luat-o pe calea "save the planet".

Cristian spunea...

si cu banii economisiti prin neplata benzinei, mergi mai departe cu ideea lui bogdan si deschizi o firma pe profil.

Anonim spunea...

la poza a 2-a nu m-am prins ca in cadru este si o luneta,si implicit fruntea soferului...drumul e prea fain,parca ar fi un tunel verde...fara luminita si asta...uff!