luni, 3 octombrie 2011

Pariu cu Viata

O sa radeti de mine, sau o sa cad in ochii vostri poate, pentru ca o sa va spun ca-mi place la nebunie noul serial de la Pro TV. Trecand peste unele lucruri ceva cam trase de par(dar,de! e film so... totul e permis/posibil), gen reactia si comportamentul unor elevi de prin serial(sau poate asa or fi ei, habar nu am, caci nu gasesc mai nimic din mine de pe vremuri in ei de acum-are fraza asta sens? sper.) e un serial dragut, cu tineri, fara sex(Slava Cerului!), cu multa,multa muzica. Si mai ales si muzica romaneasca, careia ii duc dorul nespus. Adica nu muzica facuta de romani(ca avem parte destula de aia) si de muzica in limba romana. Poate o fi ciudat ca asta vine din partea unui prof de engleza, dar daca vreau sa ascult muzica in limba engleza, ascult de la mama lor. Muzica spaniola mi-o furnizeaza LA oreja de Van Gogh, Amaral si altii, cu portugheza,rusa,germana gasesc mereu pe cate cineva. Cu romana ma mai ajuta Vunk, Directia 5, fiind priintre putinii (din formatiile tinere) care mai simt ceva in romana, carora le e dor si nu "miss", care iubesc si nu "love". Limba noastra e atat de muzicala, si sunt destui artisit(nepromovati) care canta deosebit de frumos, adevarate poezii in romana.








5 comentarii:

Bogdan E spunea...

bai, ia scrie tu si ca ti-a venit telefonul. ca toti fanii tai de pe blogger asteptam sa-ti vina :P

Cristian spunea...

uite, vezi cum esti? de ce ma iei peste picior? tu habar nu ai cum e sa stai fara telefonul tau destept 2 saptamani jumate, sa te dispere un parci de telefon cu difuzoru prost!
mai si faci haz de oameni necajiti...

Bogdan E spunea...

ai vrea sa plang? daca lasi tel pe mana oricui :))

Cristian spunea...

pe mana ORICUI??? Nu ca tu ai innebunit!:))

Am zis ca odata ce mi l-ai insfacat din mana, stii ce faci. bine si tu stiai, pe bucatica ta. Auzi, tot tu vinovat, tot tu gura a mai mare!:))

Tzutzu(Gudănița) spunea...

Partea buna cu serialu' e ca are treaba cu muzica =3