sâmbătă, 17 decembrie 2011

The Final Countdown

Inca putin si vine Craciunul. Inca putin si vine si vacanta, abia astept! Aveam asteptari mari de la vacanta asta, dar in ultimele doua saptamani am invatat sa nu mai visez frumos ca s-ar putea s-o iau in bot. Asa ca tot la ce ma astept sunt 3 saptamani linistite acasa. Atat. Imi pare foarte rau ca nu ne bifeaza si pe noi zapada pe harta, un Craciun fara zapada-sarbatorile de iarna,in general, fara zapada sunt mai searbade fara zapada. Nu au acelasi farmec.
Imi displace total faptul ca nu am nimic clar de ce voi face de Craciun si Revelion. Eu sunt obisnuit cu planuitul lucrurilor, sa stiu din timp ce e de facut, cati bani sunt de dat, daca pot sa-mi fac alte planuri decat cele originale. Anul asta din pacate, mai e o saptamana pana la Craciun si eu habar nu am ce fac de Ajun sau in prima/ a doua zi. Si ma roade ca un soarece lemnul!
In caz ca nu ne mai intalnim pe aici pana la anul, Sarbatori Fericite si multa distractie! Ia viata asa cum e, si pe tine mai putin in serios caci nu se merita sa ne pierdem timpul cu fandoseli si impresii. E foarte obositor!

PS: Al doilea videoclip e cu Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls, cantand The Phantom of The Opera,intr-un mod divin,live! Are o voce fantastica si merita ascultat pana la sfarsit cand veti avea parte de un efect WOW!





2 comentarii:

Anonim spunea...

Hello there !
Cu referire la ultimul video postat de tine, mi se pare putin cam slabuta interpretarea, imi place mult mai mult varianta asta: http://www.youtube.com/watch?v=9QXwNgwUnnk
Well, gusturile nu se discuta, probabil varianta mea are prea mult rock si nu-i pe gustul tau.. probabil domisoara de la TPCD o stim in variante mult mai sexy si ne-a atras atentia mai mult.

Cristian spunea...

Iubesc varianta celor de la Nightwish, dar nu e un motiv indeajuns sa o desconsider pe asta. In fonf, piesa e dintr-un muzical si nu unul rock,deci trebuie abordata ca atare! Domnisoara de la TPCD a atras atentia tocmai prin diferenta intre ce poate si de ce face day to day. Ar putea incanta mult mai mult publicul, dar publicul ne-educat nu ar aprecia probabil si atunci why bother,cand poti fi rich?!