joi, 13 august 2009

Star Wars Lover

"The world would be a different place today if it weren't for Star Wars. People wouldn't walk around all day making Chewbacca noises for no apparent reason, the U.S. government wouldn't secretly be in the process of making lightsabers and America's first Death Star a reality and most people would still be afraid to make out with their sister. It would also be impossible for people to use the force and take people's clothes off with their minds."


Asta zicea blogul de unde am luat pozele de mai jos(cateva din pozele din postul respectiv.
este el am dat cu ajutorul barei StumbleUpon care o am la mozilla.

Iubesc Star Wars. Imi plac parca mai mult ultimele 3 parti, nu stiu de ce.Si este un miracol ca filme facute acum aproape 30 de ani, mai sunt asa populare si fac fata unor filme cu efecte speciale de ultima generatie. Lucas, ca si Spilberg este un geniu cinematografic, asta e clar. Poate de asta nu m-am uitat niciodata la ele in ordinea cronologica. De fiecare data m-am uitat la serie in ordinea in care a fost filmata. Ma uit la ulimele 3,pe care le indragesc atat de mult, si raman in continuiare uimit de robotiisi efectele speciale pe care puteau sa le faca cu tehnologia de atunci, si apoi ma uit la primele 3, si respir toata splendoarea de pe ecran,caci sunt atatea culori, forme,idei incat ramai... WOW!

Am spus ca iubesc Star Wars? :))















Un comentariu:

Mihai spunea...

Sunt frumoase pozele astea in care actorii sunt naturali. Nici nu le vazusem pana acum. Star Wars e atat de popular incat pentru unii a devenit o reaitate si e prea ciudat. Daca nu ar fi existat Star Wars si compania infiintata de George Lucas, azi am fi avut efecte speciale facute tot cu suprapuneri grosolane. Presupun ca tot de la Star Wars s-a si nascut ideea de filme cu mai multe parti.