duminică, 25 iulie 2010

Ganduri in...desert

Nu am povestit asta pana acum, insa de ceva timp sunt in plina curatenie. De abia astept sa termin, sa nu mai fie un haos general in casa. Am varuit totul alb, asa au vrut ai mei, insa eu mi-am tras un perete rosu in camera, ca se completeaza mai bine ca albastrul sau verdele cu alb, si plus ca altfel atrage ochiul. Nu are rost sa pun poza cu el, caci se gasesc pe net destule.
Un alt motiv pentru care vreau sa termin odata curatenia este faptul ca am 2 restante la master din semestrul 1 si toate de pe semestrul 2.  Trebuie sa ma apuc sa lucrez la ele(nu am de invatat decat la un examen din ce imi aduc aminte- si nici nu am de pe ce) si sa le iau cu brio ca sa nu ma trezesc ca pic la taxa, ca nu prea am de unde sa platesc 3200 lei , din care "doar" jumate in noiembrie. Deci trebuie sa fiu si integralist si sa am si note cat de cat mari, peste 8. Semestrul trecut, inafara de un 5(care din pacate avea si 8 credite) m-am incadrat in regula de peste 8. Semestrul asta, sper sa fie la fel, exceptand 5-ul, desigur.

Cei care ma cunosc, stiu ca sunt movie addict, ca imi plac filmele, le prefer cartilor. Multi insa nu stiu ca nu imi plac filmele horror pentru ca imaginatia mea bolnava ma face sa merg apoi prin casa cu toate luminile deschise. Asa am patit la Grudge, si destule altele. Doar la Freddy vs Jason m-am pocnit de ras, cand erau ei doi in nu stiu ce uzina si sareau de colo colo. Probabil si pt ca ma simteam bine, aveam companie placuta(rar se intampla sa ma uit cu persoana respectiva la filme). Nu stiu cum s-a intamplat, insa de ceva timp nu prea mai aveam rabdare sa ma uit la filme. Preferam serialele, si astfel am vazut House am impresia ca tot pana acum, Anatomia lui Grey si astept cu aviditate sez 7(dar si sa se termine odata ca prea o lungesc - insa macar o fac bine, nu si-au dat in petic pana acum cu scenariul), am vazut The Starter Wife(de la Hallmark) si Being Erica mai am putin si-l termin. Deasemenea vreau sa vad The Good Wife(I love Julianna Marguiles de cand cu ER - ea era cea care se combinase cu George Clooney, el a ajuns star international, ea intr-un con de umbra) si mai am putin si termin Life, un serial pe care am inceput sa-l urmaresc la spanioli, si care este un serial politist super tare, cu comentarii sarcastice unul mai bun ca altul. E un serial ZEN(cand o sa-l urmariti o sa vedeti la ce ma refer).
Am vazut Nanny McPhee, with little "c",big "P". Nu stiu de ce lumea zice ca e mai prost ca primul, este la fel ca si acela. Poate ca unii au crescut si nu mai au aceleasi gusturi ca acum 2-3 ani cand a aparut primul. Si primul si al doilea au faze trase de par, dar cand e vorba de un film pentru copii ce se invarte in jurul unui personaj plin de magie, clar exista lucrui trase de par. Aici sunt niste purcelusi care fac inot sincron, in primul era un magar care se dadea drept fata, imbracat cala carte si machiat de asemenea. Supriza placuta o face Maggie Smith in al doilea(o stiti din Harry Potter ca Minerva McGonagall). Am vazut noul Robin Hood si este un super film, cu un rol ce il prinde pe Crowe la fel de bine ca si Maximus in gladiatorul. Nu sunt un fan, insa mi-a placut aici, insa sunt un fan Cate Blanchett ei ea la fel de frumoasa ca oricand. Mi-a placut foarte mult si Clash of the Titans,mai mult ca primul, evident, si nu m-a deranjat faptul ca scenaristul s-a abatut de la mit pe alocuri. Prince of Persia iarasi mi-a placut mult, nu stiu de ce nu este asa apreciat de critici. In TVMania ii dadeau doar trei stele, comparativ cu jocul care avea 5. Eu zic ca totusi filmul este bun. Dar ei si filmele cu Tomb Raider le-au subclasat, filme ce mie mi-au placut. Vazut si Shrek 4, ce completeaza cu brio cele de pana acum, insa nu au reusit s-o dea in bara dupa mine, si St Trinians 2, mai slab ca primul, dar nu less entertaining. Am luat si un serial britanic cu Dawn French, Psychoville, nu am vazut decat un serial, dar pare a fi misto. Si pentru cunoscatori,in caz ca nu stiati a aparut Little Britain USA, momentan e doar un sezon, nu stiu daca vor urma si altele. Urmaresc pe TVR1 Let Them Eat Cake(celebra replica a Mariei Antoaneta) cu Dawn French si Jennifer Saunders. Regret ca serialul asta nu l-am gasit pe nicaieri.
De asemenea am vazut un documentar, Life through a lens, cu si despre Annie Leibovitz, fotograf de profesie. Aici cateva din lucrarile ei.





















In final va las cu o super melodie.



2 comentarii:

Bogdan E spunea...

Annie Leibovitz nu este cumva o tipa surdo-muta? Daca da, atunci ea a aparut si in What The Bleep :)

Cristian spunea...

Cea de care zic eu nu e in nici un caz surdo-muta.