vineri, 30 iulie 2010

LIFE was his sentence, life is what he got back



     Acest post e dedicat serialului LIFE, serial NBC pe care am inceput sa-l vad la spanioli, putin cunoscut se pare, pt ca nu prea sunt multe videoclipuri cu el pe youtube din care pot alege ca sa pun aici. Asta si deoarece are numai 2 sezoane, fiind anulat din cauza grevei scenaristilor de acum 2 ani, sau poate ca nu a avut nici o audienta mare, ca altfel l-ar fi reluat poate..

In LIFE este vorba de un polititst, Charlie Crews caruia ii este inscenata o crima si care primeste sentinta pe viata. O avocata ii preia cazul dupa 12 ani si reuseste sa-l scoata folosind probe ADN, care nu existau pe vremea lui. Astfel  face o intelegere cu statul si primeste o suma mare de bani plus job in politie ca detectiv(nu am priceput prea bine daca inainte era tot detectiv sau ofiter in uniforma). Incearca sa fie cat mai ZEN, ascultand tot felul de casete despre iubire, iertare si altele, fiind un om transformat dupa cei 12 ani de inchisoare. Rezolvand cazurile  de zi cu zi, totodata incearca sa afle cine a comis crima pentru care a facut inchisoare si cine i-a inscenat totul. Ii plac fructele pentru ca se pare ca in inchisoare fructe sun singurele lucruri pe care nu le mananci niciodata, asadar tot timpul mananca cate un fruct, si abia face cunostiinta cu telefoanele mobile, si tehnologia secolului 21.

Serialul este unul bine scris, cu replici inteligente si inedite, sarcasmul si ironia sunt la ele acasa in aceasta drama politista(mie mi s-a parut sincer jumate drama-jumate comedie, la cat m-a distrat).
















Un comentariu:

De ce nu asa? spunea...

Mi-a placut la nebunie... thanks!:)