vineri, 24 iulie 2009

Trezirea la realitate, dom' profesor!

S-a intamplat un miracol si am prins post ieri. Este, vorba unei prietene, in Far Far Away sau Neverland! Ghidigeni este locul in cauza, este in N judetului galati, nu stiu cum o sa ma descurc cu ajunsul acolo si daca chiar va trebui sa stau in gazda pe acolo cum imi sugerau doi prieteni.
Sa nu credeti ca mancam rahat cand ma plangeam in posturile anterioare ca nu prind nimic si etc.! Urasc persoanele de genul, nu sunt asa! Am avut colegi atatia ani care ziceau ca nu iau nimic la nush ce lucrare si luau 8 sau chiar mai mult. Eu ziceam ca nu luam nimic, si intr-adevar nu luam nimic, sau pe acolo...
Intamplarea a facut sa pot prinde post, ramasesera cateva postrui neocupate pe engleza si franceza(predare in ambele limbi)si am prins asa. Au si mai ramas 2:)) Majoritatea se pare ca erau absolventi de romana-engleza , de nu s-a infipt nimeni la alea... Better for me, ca nu ajungeam prof anu asta. Ca prin minune asa, au disparut cateva posturi de pe liste, si asta insemna ca eram mai multi la suplinitori(presupun eu) si nu as fi prins post nici acolo. Dar se pare ca am destul de mult noroc, ori sunt copilul lu matusa-mea(ea e baftoasa asa) ori am mancat rahat cand eram mic(e o vorba din popor ce spune ca daca esti baftos peste poate, sigur ai macat rahat cand erai mic). Deci copii, nu va mai obositi sa calcati in ei(eu asa faceam la un moment dat, ii cautam ca sa calc in ei si sa am noroc:)) ), mancatii direct, are rezultate mai bune! ;)
Nu stiu cum am sa fac cu transportul acolo, aseara am aflat ca nu se deconteaza ghidigeni galati, ci ghidigeni tecuci. si drumul pana la tecuci ar fi 5 mil pe luna...
Deci dau 5 mil pe luna, 1,5 mil pe facturi(acum ca nu platesc caldura) si eu raman cu te miri ce pt mancare. Dar ma rog, presupun ca toti au probleme de genul nu?
Am tot vrut atat sa muncesc, acu iote ca am intrat si eu in lumea oamenilor mari si e cam complicata...


2 comentarii:

A-30-something spunea...

Felicitari pentru post!

E destul de complicat cu distanta... De ce nu incerci sa ramai in gazda in timpul saptamanii, iar in weekend sa te intorci la GL?

Cristian spunea...

Pai, asa voi face cred...