duminică, 23 august 2009

The Future Sounds Good

Nu stiu cat este pentru voi asta o noutate, probabil ati aflat de ceva timp despre el, but it's a fist for me! Vorbesc despre ideea telefonului Morph al celor de la Nokia,dezvoltata in colaborare cu Cambridge Univ(arata si la sfarsitul clipului)

Chiar cred ca e posibil sa faci asa ceva pe viitor, nu mi se pare asa un lucru SF. Acum 20 de ani nu se putea visa macar ca vom avea telefoane mobile mai mici ca un toc de ochelari,sau laptopuri. Ca sa nu mai zic de acultat muzica la ceasul de mana sau sa vorbesti la telefon la ceasul de mana. Nu am auzit sa existe ceasuri de mana si cu telefon si cu mp3, dar probabil exista sau vor exista in curand. Astea pareau acum 20 de ani de domeniul stintifico-fantasticului. Asa cum poate pare si Morph acum. Sau cum parea masa calculator a celor de la Microsoft acum cativa ani, dar ea exista!

Un videoclip publicitar extraordinar de bine facut, desi nu e HD va recomand vizionarea lui fullscreen.


Un comentariu:

Mihai spunea...

Conceptul e aparut de ceva timp, intr-adevar :P Exista ceasuri cu mp3 player, ochelari cu mp3-player. Dar daca va fi dus la bun sfarsit conceptul de Morph, atunci va iesi ceva extraordinar, va fi un nou salt.