miercuri, 13 ianuarie 2010

the system rots away




Putrezeste si incepe sa puta rau. Naspa vremuri se prevestesc in invatamant. Fara spor, fara plata orelor suplimentare, ramai cu niste salarii de nimic in mana. Eu ca debutant cu domiciliu de munca in Ghidigeni si alt domiciuliu(alta cheltuiala) in Galati, nu m-as descurca cu 9 milioane.

Abia azi am semnat si eu contractul de munca, chiar nu credeam ca se semneaza vreun contract de genul la invatamant, ca daca pana acum nu am semnat nimic...

Azi am aflat cu un mare soc cum ca e posibil ca sem viit sa nu mai am consiliere. Nu stiu inca daca e de bine sau de rau, ca sunt si plusuri si minusuri. Azi am vazut in contract ca scria si de consiliere, deci nu stiu. Oricum, am aflat si eu ca zvon. Ramane sa vedem.

12 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Scarlett spunea...

Ce mesaj ti-a lasat anonimul! :))

Cristian spunea...

Da, am vazut si eu nu fara a fi socat! Nu as intra pe lnkul respectiv sincer. cloaked link inseamna link ascuns, asa ca numele mi se pare destul de self explanatory.

Mihai spunea...

Offtopic: Nu ai vrea sa stergi mesajul? Eu nu am lasat nici un fel de spam-uri pe blogul meu.
Ontopic: cauta-ti de munca aici in Galati, poate la o scoala/alta institutie/gradinita, unde sa predai engleza. Sistemul e putred de mult. Cauta alternative, trebuie sa fie ceva, tu esti un baiat inteligent si capabil. Incepe sa cauti de acum, daca tot ai tras singur semnalul asta de alarma.

Cristian spunea...

I live in hope. Nu vreau sa caut altceva, momentan imi place ce fac, si nu vad ce as putea gasi care sa-mi ofere asta!

Vaal spunea...

dragule, treaba se impute cam in orice domeniu :) si sa fim seriosi! tara in care traim pute de muuuult timp. din cauza noastra evident: omul sfinteste locul! ;) si noi astia, iesiti din fabricile de diplome, avem din ce in ce mai putine sanse ca debutanti. cine ar mai vrea sa angajeze oameni fara experienta cand sunt atatia cu vechime pe drumuri? sa nu ne pierdem totusi ultimele sperante; bulanul(a se citi noroc picat din cer) sau matusa (a se citi pila).

Vaal spunea...

tu macar ti-ai gasit vocatia. primul pas a fost facut. sunt invidioasa :P

Tivadar Emanuel spunea...

ohhhhoooooooooooo pute si inca cum ;))) faina exprimarea

sa inteleg ca pe langa banii de la scoala mai ai si alte venituri?

contract de munca ??? ce-i ala :)) glumesc ....dar nici eu nu am semnat nimic ...nici macar pana-n ziua de azi ...

Cristian spunea...

Nu mai am nici un venit inafara de salariu. De unde atata?:))

Tivadar Emanuel spunea...

pai credeam ca ai de vreme ce ai zic ca 'nu m-as descurca cu 9 milioane' ;))

Cristian spunea...

Pai,am ore suplimentare si nu am chiar 9 milioane pe luna. as ramane cu 8-9 daca nu mai platesc astia suplimentarele si dirigentia!

Tivadar Emanuel spunea...

Inteleg!
Multa bafta in continuare!