miercuri, 17 februarie 2010

Zumba-te!!! Bring on the Zumba!!!

Am vazut pe blogul ellei un post ce m-a facut efectiv sa dansez. A postat un videoclip despre Zumba, o nebunie de fenomen, ca altfel nu-i pot spune. Sau poate s-o denumesc ca cei de la Toay Show, o petrecere. E o modalitate de a face fitness, insa nu prin miscarile obisnuite fitnessului, ci prin miscari de salsa, merengue, samba si altele de genul. Asta deoarece totul se bazeaza pe muzica latino. Si stim ce efect are muzica latino asupra noastra... Cel putin cea buna! Te scoala din picioare si te obliga sa te misti. de aia si reactia mea de mai sus.
Astfel, va las sa urmariti micul reportaj de la Today show, pun un video cu Zumba, si apoi videoclipul pe care l-a pus si ella.




melodia e super



aici primele melodii sunt super, dar si mai departe puteti vedea cum se distreaza lumea. si tipa coordonatoare arata de milioane.

3 comentarii:

Anonim spunea...

super tare, eu chiar fac zumba si imi place la nebunie. Si nu e prostie...nu doar dansezi, chiar se observa efectul. So! bring on the zumbaaa...

Cristian spunea...

Unde practici? Acasa sau ai gasit prin Galati?

Cutia Pandorei spunea...

Superb!.... Iti spuneam de speranta pe mess. Chiar de a ramas in cutie , nu e nicaieri afirmat ca nu a mai fost deschisa aceasta ulterior. Si daca aparent afirmi ca nu ar exista, gandeste-te ce desert ar fi cand ai probleme, necazuri sa nu ai speranta ca va aparea soarele si pe strada ta. Asa ca, indiferent ca ar fi fost scoasa ulterior din ulciorul meu sau ca oamenii au inventat-o, totul e spre binele urmasilor mei: oamenii. P.s Muzica e excelenta, daca si o zeita s-a oprit din drumul sau pentru a se delecta. Tot asa si la mai mare! Pandora :) :))