miercuri, 31 martie 2010

Fun For Laughs

Nu stiu cum de am ajuns si noi pe aici, si ce vrea sa insemne ursul ala tinut in lesa, insa cam toate sunt adevarate si amuzante in acelasi timp. Enjoy!

miercuri, 24 martie 2010

The Handsome Men's Club

Super tare!


marți, 23 martie 2010

Inna

Eram pornit sa imi vars naduful pe Inna, caci am vazut un interviu de-al ei in limba engleza, in care she SUCKS at English so much! Nu ca as lua-o personal, insa ea canta in limba asta asadar ma asteptam sa o si stie. Ei bine, am dat acum peste alt interviu, in romana, in care nu am fost atent la cum zice, ci la ce zice, si descopar ca imi place cum gandeste, si ma trezesc iar cu zambetul pe buze cand ma uit la ea.. :)) Vorba aia, unde dai si unde crapa. Sau ma rog, ceva de genu, ca nu se preteaza 100% pe cazul de fata.








Si va las cu melodia care imi place cel mai mult. Oricum, e bine ca schimba o idee stilul.


sâmbătă, 20 martie 2010

Which one?

Eram si eu curios care varianta va place mai mult? Cea a lui Pink, sau cea a lui Dame Shirley Bassey?






vineri, 12 martie 2010

New device

Asta e prima postare de pe laptop, si va fi una scurta cred. Ma bucur ca am reusit sa-l iau, si  desi Mihai nu prea a avut alte cuvinte de lauda la adresal lui decat ca arata bine(intr-adevar, la capitolul performanta nu sparge gheata, dar e mult, muuuuult mai bun decat PCul pe care il aveam), mie imi ajunge asa cum e, pt ca nu il folosesc decat pt net, filme si editare de documente. Nu editez poze, nu joc jocuri, deci nu am nevoie de state of the art technology pe el. Poate hddul mergea mai mare, dar momentan e mai mult decat gol so...
Am vorbit deja de 2x cu o prietena plecata in UK, oe skype, lucru pe care nu-l faceam de la PC, caci camera mea video cam are fite, si ma enerveaza. Si inafara de asta, de azi o sa am comp si la Galati, in weekend, nu a mai vazut casa aia calculator in ea de ceva vreme...


Va las cu doua videoclipuri, unul cu noua piesa a lui Michael Buble, cantaret ce mie personal mi se pare ca are o voce divina! E cam old school, mi-aduce aminte de Sinatra, canta jazz, si e super tare tipul. Al doilea e cu the runner up(parca asa se spunea) de la The American Idol, de anul trecut cred, Adam Lambert. A castigat altul, mai cumintel, mai plain. Imi place vocea lui Adam, insa nu pot sa spun ca ma omor dupa el ca appearence. E gay, asta e clar, a si recunoscut-o, insa e un gay rocker. Si aici e masculin, aici e mai efeminat. Plus coafura aia, care parca e prea mare, deci, totally feminine. Of, gay sa fie, dar unde e un Freddie Mercury? Repet, melodia e super, si el probabil va ajunge un mare star, are what it takes...







miercuri, 10 martie 2010

Finally!

S-a rezolvat cu laptopul. Avea nu-stiu-ce setare aiurea in Bios cica, plus ca eu inainte intram in bios cu F2, si nu aveam nici o optiune practic, decat sa ies fara sa salvez. Incepea un start-up check, la memory si hdd, dar nu puteam sa salvez cand ieseam. Cand se deschide laptopul, apare acolo ceva cu F9, F10 si F11, dar nici una nu imi parea clar a fi ceva cu BIOS. In fine, cand am intrat in bios ca lumea, cu F10, am putut sa fac testul respectiv si sa salvez, si apoi a mers sa instalez.
Acum, colac peste pupaza, nu intra mufa de net in laptop! :)))

marți, 9 martie 2010

Titlul blogului anterior se repeta, devine chiar un motto...

 
    
      
Totul incepe duminica seara, dar revin la asta cand voi atinge subiectul respectiv. Momentan vreau sa povestesc despre seara de 8 martie, seara in care scoala noastra a organizat o petrecere(venea cine vrea) si am zis sa merg si eu. M-am distrat pe cinste, muzica populara mai mult si ceva latino,insa nu ma asteptam la altceva. Merge oricum,fata de manele...  M-am incalzit bine de la tuica si vinul era dulce ca mustul(mie imi place vinul dulce), am dansat, am cantat. M-am simtit foarte bine, si sincer abia astept banchetul de la a 8a.


Si acum revenind la seara de duminica, am vazut in timp ce eram la o prietena, un laptop misto la Real. Era 1600 lei si avea si geanta si router cadou. Am presupus ca procesorul era de 2,2, pentium dual, cu vreo 2 sau 3 Ghz ram, si 250 sau 320 hdd. am sunat in stanga si-n dreapta sa ma imprumut cu 4 milioane, si am reusit intr-un final, urcandu-ma in masina cu un prieten si fugind la Real. Acolo, stupoare, laptopul avea un mizilic de 1,2 Ghz, nicidecum 2,2. Atunci am priceput de ce era asa ieftin, insa nici pana acum nu am priceput cine ar cumpara blestematia aia. In fine, am mers si la Flanco, in galeriile Real, nimic sunb 1700, evident. De acolo, la Altex Megastore, dar era trecut de 18, deci inchis, si la Domo in Kaufland. Si Domo era varza la oferte de laptopuri, toate peste 20 mil, ca si la Flanco.


Intr-un final, intru iar pe net cand ajungem iar acasa la prietena la care ne stransesem pentru o cansta, sa vedem ce am pierdut de la oferta Altex. Si acolo am gasit un Fujitsu Siemes misto la 16 mil, si am zis ca-l iau. Am facut in asa fel incat sa pot sa plec din Galati spre Ghidigeni la 9 jumatate, caci  abia la 9 deschidea Altexul. La 9 fara 10 eram deja in fata magazinului, pt ca sincer nu mai aveam stare acasa. Intru, vad Fujitsu, insa nu avea 250 hdd cum vroiam eu, ci 160. Avea 1.8 Ghz, dual core si 2 gb ram, cu maxim 2. nu prea imi convenea, cel de pe net era mai bun. Insa nu-l avea pe stoc. Si am vazut pierdut printre alte laptopuri, pe alt culoar, muult mai distantat,un laptop la fel ca si fujitsu de mai sus, 1.8, 2gb ram, 160hdd, numai ca era HP. am zis ca se merita acel hp la 16 mil, si ca ma pot multumi cu 160 hdd, ca si asa acum am 40,deci oricum o a fie plenty of space. Asadar am cumparat laptopul. Cei de la Altex mi-au zis ca daca am probleme sa revin in 24h. Am zis ca nu va fi cazul, si ca il iau cu mine la Ghidigeni, nu-l las prietenului de deunazi sa se ocupe el de laptop. Si prost am facut. Ajung ieri seara acasa, de la scoala, si-n putinul timp pe care il aveam(1h) pana la petrecere, m-am pus de instalat 7-ele pe laptop. Merge el frumos, fac partitiile, si cand sa copie fisierele, da eroare. Recunosc, nu era un dvd de calitate, ce am gast si eu duminica pe la 1 noaptea, cand am plecat de la jocul de canasta(nu aveam dvd cu 7, doar xp). Deci am zis ca o fi de la dvd, insa cand am vrut sa pun XP, care pe compul asta merge, nu a mers nici ala, tot eroare.


Bogdan, prietenul meu de mai sus, zice ca trebuie driver pt hdd, ca il vede dar nu-l recunoaste sau ceva de genu. La service cica nu prea are ce sa-i fara fara SO. Asadar, driver pt hdd nu se gasste, a gasit tot pt XP, si cautarile pt un driver pt 7, continua. Acum dau jos un al 7, si un Vista, si le incerc pe ambele. Ma uit la el cat de frumos e, si mi-e o ciuda de nu mai pot. Dintotdeauna am avut ghinion si peripetii la electronice, doar telefoanele si camerele foto vad ca tin la mine.


Asta e, imi place la nebunie ca e negru-negru (nu vroiam culoare stearsa si nici argintiu), ca e wide, ca are camera web si nu mai stau sa ma complic cu cealalta, si sigla de pe spate. Si ca e al meu. Deci cand va merge o sa-l iubesc de-a binelea!








 

joi, 4 martie 2010

EVERYTHING HAPPENS TO ME !

 


Nu-i asa ca ati avut reactia asta de sute, poate mii de ori? Ei, la fel am patit si eu azi. Ma chinui de ceva timp
sa cumpar un laptop, as you probably can recall. Incerc sa-l cumpar din afara, si de fiecare data cand apare o oferta noua e mai scump. Si azi am aflat ca inafara de faptul ca e mai scump cu 20 lire, mai este si o taxa perceputa de vama romana. Sa innebunesc! Si taxa nu e chiar de ici-colea!

Colac peste pupaza, am fost informat ca pana la 1 iun trebuie sa ma mut iar, sa-mi caut alta gazda. Eu acum stau in gazda in apartamentul surorii unei colege, sora care e plecata in afara. Si inainte era vorba sa se reintoarca pe 1 iul, acum vine pe 1 iun. Pentru 2 saptamani nenorocite, trebuie iar sa trec prin true hell cu cautatul unei noi gazde, si mutat. Si sa-mi mai vina sa o iau la anu de la capat?! M-a intors pe dos chestia asta. Plus ca si la munca a fost o atmosfera naspa.

Azi a fost baba mea. Frumoasa baba, nu am ce zice, cam rece insa foarte insorita. Deci o sa fiu tot anul un zambet, insa o sa mai si musc din cand in cand probabil. Sau voi fi rece si anul asta, si cald doar de suprafata.
Oricum, pe cat de innsorit a fost afara, in mine era foarte innourat. Se pune si vremea dinauntru de babe, sau numai ce-a de afara?

Babele






Astazi e baba mea. Dimineata era innorat, acum, pe la 9 jumate e ceva ceva soare. Soare a fost si ieri, insa a si plouat la un moment dat(si au fost niste nori groaznici) si a fost si un curcubeu. All in all, a nice day, ca a fost si cald. Seara s-a racit rau.
Vedem cum o fi azi, oricum, ca si Addamsii, iubesc vremea rea, furtunile, mi-au placut si m-au fascinat mereu. Inainte cand stateam la etajul 7 imi placea la nebunie sa stau la balcon si sa ma uit pe geam la ploaia torentiala, la nori, la atmosfera curatata parca(nu de alta, dar mai departe, in fundal, era Sidexul).Uneori stateau si ai mei, exact ca in poza de mai sus :)).  Si totusi azi as vrea sa fie cald si frumos. Pe Underground weather zice ca sunt 20-30% sanse de precipitatii, ceea ce inseamna ca va ploua, caci de regula la 20% sanse in sus se intampla. Naspa e de cei cu baba pe 5,6,7 ca va ninge cica!! =))

miercuri, 3 martie 2010

Awww.... They're so nice!